מחיר מנה
 

איך לסגור אולם

אתם עומדים לפני חתונה וכבר בחרתם אולם. עכשיו הזמן לנהל משא ומתן על מחיר החתונה, כולם יודעים שיש טווח מחירים שהאולם יכול להתגמש עליו. אז אנחנו משיגים את מחיר הרצפה? לפניכם מספר הצעות לניהול משא ומתן לפני הסגירה. 

 
• בפגישה הראשונה עם האולם, הצג את התקציב שיש ברשותך כמובן עם באפר של 10%, אף פעם אל תסגור על מחיר בפגישה הראשונה המתן לפחות לשתיים עד שלוש פגישות מיקוח למרות הלחצים מצד האולם שיש מועמדים נוספים לתאריך שלכם.

• תמיד להגיע עם מלווה כדי להיכנס לאיזון ועזרה במיקוח בלי פאן רגשי על המקום אלא ממקום שקול. דאג שאותו מלווה יהיה מפולפל בתחום העסקים.

• דע גם להתמקח על הפרטים הקטנים, כמו אחוז הספרים שמגיע לכם, מספר האפשרויות לכל מנה, כמות העמדות במנות הפתיחה, תאורה, כמות מלצרים לשולחן וכו'.

• לוודא שאין מגבלת זמן לאירוע, יש אולמות המגבילים על שעת סיום הארוע בגלל תקציב מלצרים, תאורן, מטבח ועוד אנשי שרות. דע שניתן להיתמקח גם על זה.

• לאיש השיווק יש מרווח תימרון במחירי המנה עד מחיר ריצפה שממנו הוא לא ירד המטרה לזהות את המחיר הזה, לעולם אל תראו התלהבות מהאולם. תאמו עמדות משותפות לפני הפגישה.

• מומלץ לסגור עם בעל האולם על 20% מנות פחות מכמות האנשים אותם אתם מתכננים להזמין כלומר אם תכננתם להזמין 300 איש לארוע הרי שנכון לסגור על 240 מנות, נהוג למצד האולם לתת כ 10% ספרים כלומר + 25 מנות סה"כ 275 מנות עליהם האולם מתחייב.

אנחנו נוזיל עבורך את העלויות חינם וללא התחייבות !!!

logo בניית אתרים